Aquest cap de setmana la Pobleta de Bellveí havia de celebrar la tradicional fira ramadera amb la setena edició del Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català i el vint-i-tresè Concurs d’Animals de Raça Bruna dels Pirineus. Això no serà possible a causa de la pandèmia del Covid-19, però el sector ramader no ha volgut deixar passar una data tan assenyalada per ells i mostrarà aquest 3 i 4 d’octubre els seus animals de forma virtual a través de les xarxes socials.
L’objectiu d’aquesta fira virtual és mostrar que el sector ramader està actiu i donar a conèixer el seu bestiar. La fira és una oportunitat pel sector a l’hora de mostrar els animals, tancar vendes i compartir experiències amb els companys de professió.
També durant aquest cap de setmana hi ha el concurs de guarniment de balcons i façanes de la Pobleta en motiu de la fira ramadera.