La Seu d'Urgell es troba en plena celebració de la setmana de la festa de la gent gran. La jornada central ha estat aquest dijous coincidint amb 1 d'octubre, dia Mundial de la Gent Gran. La diada ha arrancat amb un taller de ioga a càrrec d'Anna Llorens. I, al migdia, ha tingut lloc una lectura en viu de poemes de Josep Carner.

Aquesta proposta cultural també ha servit per commemorar l'any Carner, quan fa 50 anys de la mort del poeta català. En aquesta edició de la festa s'han organitzat 14 activitats amb lema "més que mai, celebrem la vida".

S’han aplicat diferents mesures de prevenció de la Covid-19 en tots els actes, per bé que des de l’ajuntament assenyalen que la participació ha estat baixa.

La celebració s'allarga fins al diumenge. El punt final el posarà el grup Els Cremats amb un concert d'havaneres acompanyat de rom cremat i coca.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES