La Vall de Boí combina des de fa anys l’activitat econòmica ancestral, la ramaderia, amb el turisme, moltes vegades esportiu. La idea és que les dos activitats siguin motor econòmica de la vall i que es puguin desenvolupar respectant-se l’una a l’altra. En aquest sentit, des del Patronat de turisme de la Vall de Boí s’ha editat un fulletó informatiu de recomanacions de l’ús de camins històrics i ramaders.

Des del consistori es remarca que es pot gaudir de la presència d’aquests ramats però que s’ha de mantenir sempre el seu espai. Alguns dels prats o zones de pastura estan ja senyalitzats però amb aquest díptic amb 4 punts bàsics per la convivència de les activitats es vol reforçar la informació. També es posa èmfasi amb la necessitat de portar els gossos lligats quan hi ha ramats.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ