La venda de bitllets per utilitzar el Tren Groc, que connecta l'Alta Cerdanya amb el Conflent, s'ha incrementat aquest estiu de gran afluència turística a la vall. Segons les xifres dels responsables en Transports de la regió d'Occitània, la venda de bitllets s'ha incrementat un 23% degut, en part, a la iniciativa de vendre'ls a baix cost a través d'internet.
Així, doncs, els viatgers han pogut utilitzar aquesta línia emblemàtica comprant al portal web bitllets a cinc euros. En total s'han venut més de 36.000 durant els mesos estivals.
Segons ha explicat el govern regional al diari l'Independent, l'increment d'usuaris es deu a aquesta nova tarifa però també a l'augment de l'oferta pel que fa a les freqüències dels combois.
El Tren Groc és un dels símbols de l’Alta Cerdanya i un dels seus reclams turístics. Des de fa anys, el Comitè d’Usuaris del Tren Groc reclama a l’estat francès una inversió de 150 milions d’euros per tal de millorar la línia i assegurar-ne la seva continuïtat.