L’empresa urgellenca Peusa i l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet enforteixen vincles. Amb el nou acord, l’empresa elèctrica amplia el suport a tots els equips del club i a l’esponsorització esportiva.

Destaca també el creixement del compromís en la secció social del club. Que canvia el nom, i a partir d’aquest dijous s’anomena Sedis Airam Peusa.

Aquest dijous a la tarda les dues entitats de La Seu d’Urgell han formalitzat el compromís. A l’acte hi han pres part el president del SEDIS Bàsquet Pere Porta, el president de PEUSA, Ventura Rebés, el director comercial de l’empresa energètica, Joel Boix i l’alcalde de la capital alt urgellenca, Jordi Fàbrega.

L’empresa energètica també col·labora amb altres entitats esportives urgellenques.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT DEL SEDIS BÀSQUET - VENTURA REBÉS, PRESIDENT DE PEUSA - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL