Cordevi, el festival gastronòmic del Pallars Jussà, escalfa motors. Ja hi ha cartell ple d’activitats a diferents pobles de la comarca que durant un mes i mig mostraran la riquesa gastronòmica del territori maridada amb diferents activitats culturals, caminades i xerrades, entre altres. Totes les activitats però hauran de ser amb inscripció prèvia i respectant les mesures de seguretat del moment.

Enguany la cultura té un paper destacat amb activitats com un concert a la fàbrica C-13, un espectacle de vi, glosa i estrelles a plena llum a la vinya de Terrer de Pallars i un maridatge enoartístic a la vinya del Vinyer. Però també s’ha volgut donar un impuls important al sector de la restauració.

Altres esdeveniments de la comarca durant aquests dies, com el Festival de Senderisme de la Conca Dellà, la Fira del Codony de Tremp o la Fira del Circ de Talarn, se sumen amb propostes al Cordevi que s’allargarà fins al 15 de novembre.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA TREMP - ORIOL PALLARÈS, RESTAURADOR