Fa només una setmana, Cerdanya tenia sis grups escolars confinats per casos de covid-19 a l'aula. Ara mateix són quatre el total de grups d'alumnes fent quarantena.

La situació ha millorat a l'escola Alfons I, que ha passat de quatre a dos grups confinats, més tres mestres. Els dos grups que encara són a casa tornaran a classe aquesta setmana. També s'han reincorporat els estudiants del cicle formatiu de L'INS Pere Borrell, tot i que ara mateix hi ha dos grups de Batxillerat a casa.

En el cas de l'escola Vedruna, fa una setmana hi havia només una classe confinada i ara en són dues, les del primer cicle d'Educació Primària. Tampoc poden assistir al centre els nens i nenes de primària que utilitzen el servei de menjador ni tampoc tres categories de futbol sala que entrenen a les instal·lacions. A més, hi ha cinc mestres confinats.

Pel que fa a l'escola Llums del nord, continua sense cap grup sencer confinat.

La resta de d'escoles de la comarca tampoc tenen cursos fent quarantena.

A Cerdanya el risc de rebrot ha baixat en els darrers dies, tot i que ha experimentat un lleuger repunt en les darreres 24h. Ara és de 644,98, quan recordem divendres passat el risc fregava els 2000 punts. La taxa de reproducció de la malaltia també ha millorat i es situa en 0,75, per sota d'1, que és el desitjable.

Pel que fa al nombre d'ingressats a l'hospital de Cerdanya per covid-19, aquest dimecres és de quatre més un cas sospitós pendent de diagnòstic.