El Consell Comarcal de Cerdanya organitza aquesta setmana una nova edició de les Jornades d'Ocupació i Emprenedoria, adreçades a totes aquelles persones que busquen feina, esperen millorar les seves possibilitats laborals o bé volen posar en marxa un nou projecte de treball. Degut a la situació sanitària, enguany les jornades s'han hagut d'adaptar. No s'ha pogut portar a terme les entrevistes presencials entre empresaris i demandants d'ocupació però s'han pogut impartir els tallers previs. Això sí, els tres han estat en línia.

En total, una quarantena de persones han participat als tallers. Sempre es busquen propostes útils per a les persones que busquen feina, des de coneixements més bàsics com saber fer un currículum fins a com trobar finançament per crear un negoci propi. També es tracten conceptes com l'economia circular, l'empresa sostenible o el matchfunding. Malgrat que les jornades s'han hagut de celebrar en format virtual, des de l'ens cerdà en fan un balanç positiu.

Com en altres edicions, les jornades d'Ocupació es programen just abans de la temporada d’hivern, quan es registra el major nombre de contractacions a la comarca, juntament amb el mes d’agost.
La iniciativa està organitzada pel CC de Cerdanya, conjuntament amb el Consorci Alt Urgell Cerdanya i Cerdanya Jove.

Parlen al vídeo: CLÀUDIA SALA, TÈCNICA REFERENT OCUPACIÓ CC CERDANYA