Detectats dos casos positius per Covid-19 a l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell. Es tracta de dos germans que es troben aïllats des de dijous de la setmana passada per ser contactes estrets d'un positiu.

En principi, no es confinarà les classes d'aquests dos alumnes positius per coronavirus. Tot i que inicialment s'havia informat les famílies que s'havien d'aïllar el grup. També s'ha descartat que es faci la prova PCR als estudiants.

Pel que fa a la situació epidemiològica de la capital alt urgellenca, hi ha dues persones ingressades al Sant Hospital. I 38 casos confinats al domicili. L'índex de risc de brot a la Seu d'Urgell és de 318, ha baixat 43 punts. També ha disminuït lleugerament la taxa de reproducció de la malaltia a l'Alt Urgell, del 1.82 a passat a 1.76.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D'EDUCACIÓ I INFÀNCIA DE LA SEU