L'Alt Urgell treballa per definir el model sanitari del territori. Representants de l'Ajuntament de la seu d'Urgell, el consell comarcal, el Sant Hospital i diversos col•lectius sanitaris han constituït la taula de treball per definir les prioritats i necessitats en l'àmbit de la salut de la comarca.
La reunió telemàtica arriba després que aquest juliol es fes públic la creació d'un nou Hospital comarcal a la urbanització de l'horta del Valira de la Seu. Una mesura proposada pel Departament de salut per solucionar les mancances de l'actual centre hospitalari de la ciutat.

L'anunci es va produir quan estava pendent l'ampliació i la reforma de l'actual hospital. Un edifici que es destinarà a usos sociosanitaris i residencials.

La falta d'especialistes al centre com també el nombre reduït de places de residència, són algunes de les qüestions que caldrà resoldre.

Al darrer ple municipal de la capital alt urgellenca, l'equip de govern ja va anunciar que abans d'acabar el mes de setembre es formalitzaria la primera reunió per abordar el model sanitari, en resposta a una petició de Compromís X La Seu.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL