El festival Errant ha tancat la seva primera edició amb un balanç força positiu. Malgrat la situació sanitària que es viu i les mesures de seguretat, durant més d’una setmana l’art contemporani s’ha fet present als diferents pobles de l’Alta Ribagorça i ha compartit espais amb el patrimoni cultural i natural del territori. Al llarg d’aquests dies s’ha pogut gaudir d’un ventall de 18 propostes en què l’art i el pensament crític s’han volgut integrar en uns espais socials i naturals, en una combinació, de vegades, fins i tot sorprenent. Hi ha hagut performances, intervencions artístiques en esglésies, exposicions conjuntes de diferents artistes, rutes poètiques i musicals, diàlegs i instal·lacions artístiques.
L’institut d’Estudis Ilerdencs tanca aquesta primera edició ja pensant en la propera ubicació del festival itinerant d’art i pensament i amb noves propostes artístiques.