La biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell amplia l’oferta dels serveis adaptats al context sanitari. Aquesta setmana s’han reobert les sales de lectura de l’equipament. Els usuaris poden utilitzar els espais els dilluns, dimecres i divendres, de tres de la tarda a vuit del vespre; i els dimarts, dijous i dissabtes, de nou del matí a dues del migdia. Per fer-ho, cal inscripció prèvia a través del formulari de la pàgina web de la Biblioteca.

Hi haurà un lot de desinfecció per si es vol netejar l'espai abans de seure-hi. S’ha de portar posada la mascareta durant tota l'estada. També s’ha reduït l’aforament, i per ara no hi ha temps límit per fer ús dels espais.

Al mes de juny, l'equipament cultural ja va reprendre el servei de préstec i de devolució de documents, així com el de consulta de documents exclosos de préstec, però fins ara no es podia accedir al recinte.

De moment, la sala infantil continua tancada. I, pel que fa a les activitats culturals habituals, la Biblioteca Sant Agustí continuarà organitzant-ne.

Parlen al vídeo: LOURDES ESTEVE, DIRECTORA BIBLIOTECA SANT AGUSTÍ