Una quarantena d'agents dels Mossos d'Esquadra, Bombers, Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil busquen des de diumenge a Pepita Llebot, de 76 anys i veïna de Puigcerdà. L'avís de la seva desaparició es va donar al voltant de les set de la tarda i, des de llavors, se la busca sense descans per tot el municipi, especialment per la zona de Rigolisa, l'estany, l'hospital de Cerdanya o camí vell de Llívia. També fins a Age, Vilallobent i al límit amb Enveig. A les tasques de recerca hi participa un helicòpter de trànsit dels Mossos d'Esquadra i un equip de busseig que aquesta tarda ha estat treballant dins l'estany.

La desapareguda fa 1,55m d'alçada i té el cabell curt i ros. En el moment de la desaparició anava vestida amb texans blaus i anorac fosc fins als genolls.

Segons han informat des de Protecció Civil a aquest mitjà, Llebot tindria un principi d'Alzheimer, el que podria haver facilitat que s'hagués desorientat. La desapareguda viu amb un familiar al nucli de Puigcerdà i acostuma a sortir a passejar.

Els agents no descarten cap hipòtesis i busquen en edificis vells i obres en construcció on s'hagi pogut refugiar del fred de la nit, però també al voltant de sèquies i el altres zones del municipi.

La foto de la desapareguda s'ha compartit a través de les xarxes socials on es demana la col·laboració ciutadana per localitzar-la. Així, doncs, qualsevol persona que tingui informació al respecte pot trucar al 112.

Al tancament d'aquest informatiu, continuaven les tasques de recerca.