L'ajuntament de Bolvir vol que es construeixin dues rotondes a la N260, al deu pas pel terme municipal. Es tracta d'un tram conflictiu on sovint hi ha accidents, alguns d'ells amb víctimes mortals. El consistori manté negociacions amb l'estat per tal que es facin les dues rotondes: una a l'entrada de les urbanitzacions de Sallens i la Pleta i l'altra sota la urbanització de la Corona, tot i que en aquest punt es plantegen altres opcions.

Des de l'ajuntament han avançat que si el projecte final de construcció d'aquest possible pas, que la delegació de carreteres de l'estat presentarà abans d'acabar l'any, no és molt elevat, es finançaria en part amb fons municipals.
Justament en aquest tram, el consistori hi va col·locar l'hivern passat dos radars pedagògics que mostren un rostre content o enfadat en funció de la velocitat a què passen els conductors. L'actuació ha servit perquè aquests redueixin la velocitat tot i que l'ajuntament ha demanat a l'estat que també hi instal·li un radar de tram.

Mentrestant, l'equip de govern ha eliminat la vegetació en aquests punts conflictius de la N260 per millorar la visibilitat dels conductors. Tot plegat per mirar de reduir la sinistralitat en aquest vial.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR