Com la majoria de festes i activitats, l'ajuntament de Puigcerdà ha decidit suspendre la Fira del Cavall que s'havia de celebrar el 7 i 8 de novembre. El consistori i l'Associació de Criadors de Cavalls de Cerdanya s'han vist obligats a prendre aquesta decisió degut a la situació sanitària.

La Fira de tardor del Cavall és un dels actes més concorreguts de l'any a la vila i a la comarca. La seva suspensió afecta no només als ramaders sinó també a hotelers, restauradors i comerciants ja que, en passades edicions la fira ha aplegat prop de 40.000 visitants, segons xifra l'ajuntament.

La fira acostuma a reunir uns 800 caps de bestiar al recinte del polígon industrial. L'Associació de Criadors ha assenyalat que la cancel·lació d'aquest esdeveniment pot comportar pèrdues del 50%, el que suposa uns 200.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ