Per tal d'ajudar a mantenir el contacte personal entre les persones ingressades i els seus familiars, en el moment en que estan prohibides les visites i acompanyants al centre, l'hospital de Cerdanya ha establert un sistema per facilitar la seva comunicació telefònica.
A causa de les restriccions d'accés imposades per la situació de la pandèmia, aquest contacte telefònic el facilitarà personal assistencial de la planta d'hospitalització. Per aquest motiu, els familiars hauran de trucar entre les 14h i les 15h.
Per poder parlar amb una persona ingressada en una habitació del bloc 1 a 16, s'ha de trucar al 634 27 66 22. Per les habitacions 17 a 32, el número de telèfon (34) és el 634 2766 14. 
Des del centre sanitari han explicat que a les trucades no es facilitarà informació clínica dels pacients. També han assenyalat que aquest dispositiu s'ha organitzat pensant en els pacients que no poden valdre's d'un telèfon mòbil personal. Si les persones hospitalitzades ja tenen aparell, no hi ha cap restricció sobre el seu ús a les habitacions del servei d'hospitalització.

Segons ha informat aquest dilluns el mateix centre sanitari, ara mateix hi ha quatre pacients amb covid-19 ingressats a planta i un possible cas ingressat pendent de diagnòstic. El nombre total de positius detectats des del mes de març és de 379, 30 més que fa 48h.