Aquest cap de setmana un centenar de persones s’han aplegat al Firal d’Esterri d’Àneu en la que ha estat la primera activitat de la programació de l’Esbaiola’t Tardor. A causa de la situació de pandèmia, al mes de juliol es va haver d’anular el festival d’arts escèniques al carrer Esbaiola’t, però aquesta tardor s’ha volgut reprendre amb un format adaptat a la situació sanitària actual amb actuacions mensuals per la gent del territori.

Al llarg d’aquests 4 mesos s’ha programat activitats amb part de les companyies que ja participen a l’edició de l’estiu per tal de donar-los també l’oportunitat de seguir mostrant els seus espectacles.

A més s’ha buscat fer tallers amb la complicitat d’entitats locals per crear vincles amb els artistes vinguts de fora i fer créixer el teixit creatiu del territori. Fins al desembre s’ha programat un cap de setmana al mes d’activitats.

Parlen al vídeo: AMÀLIA ATMETLLÓ, FESTIVAL ESBAIOLA’T