Jaume Betriu és sisè a la general del mundial d'Enduro amb 37 punts. Amb 9 punts d’avantatge es troba el 5è classificat. I, el 3r i 4t estan empatats a 52 punts. El rànquing l’encapçala amb 77 punts Steve Holcombe. El pilot nargoní ha perdut una posició a la general en la prova d’Itàlia, la segona del mundial d’Enduro, per bé que ha mantingut un bon ritme de cursa. Especialment dissabte, Betriu ha aconseguit el segon millor temps en la categoria E3.

Diumenge l'escenari ha estat marcat per la climatologia, amb pluja durant tota la jornada. El nargoní ha repetit posició, aconseguint la segona plaça a la categoria E3, i ha acabat vuitè en la categoria Scratch, a la qual participen els pilots de les categories 1, 2 i 3.

La següent prova per a Betriu és al campionat d'Espanya que es disputa a Castelló el proper cap de setmana.

El mundial no es reprèn fins al mes novembre amb dues curses a Portugal.

Parlen al vídeo: JAUME BETRIU, PILOT