L'equip sènior del CG Puigcerdà ha arrencat la nova temporada amb bon peu. Els grocs i negres van guanyar dissabte a casa del Jaca per 2-3. No va ser un partit fàcil per als de Barnola, que van haver de suar fins l'últim moment per sumar els primers 3 punts davant d’un rival amb menys ritme d’entrenament i algunes baixes significatives.
El primer període començava amb un domini del Puigcerdà fruit de diverses expulsions de l’equip local. Després s’invertirien els papers en les superioritats, però cap dels dos equips aconseguia materialitzar-les. Finalment Oriol Boronat anotava el primer que avançava als de Cerdanya en el marcador.
A l’inici del segon temps el CH Jaca va empatar. Després de dues expulsions els cerdans van sumar el segon de la mà d'Oriol Paul.
Ja en el tercer tram, Granell en power play aconseguia l'1-3 al marcador. El Jaca no va defallir i va anotar el seu segon en superioritat. Malgrat seguint-ho intentant, els aragonesos no van poder batre de nou al porter groc i negre Tornqvist, un dels jugadors més destacats del partit.
Amb aquests punts el CG Puigcerdà lidera la classificació en solitari, ja que l’altre partit que s’havia de jugar aquesta primera jornada, Majadahonda- Baça, es va ajornar. La propera setmana els cerdans jugaran a casa contra el SAD Majadahonda.
Per la seva banda, l'equip femení va golejar a les actuals subcampiones, Quimeras Valdemoro, per 0-6. Un partit molt lluitat per les visitants que van anar imposant el seu joc i solidesa defensiva davant d’unes locals que no podien batre a la portera groga i negra Moreno. Giménez,O’Hare, Barangé i Mir van ser les autores dels gols.
Amb aquesta victòria el CG Puigcerdà es col·loca lider amb dos partits jugats i dues victòries. Mentre la resta de rivals no han encara debutat. La propera jornada les noies de Puigcerdà rebran el Milenio Logroño.