El Cadí la Seu s'ha estrenat a la lliga amb una derrota per 68 a 58 a la pista de l'Araski. Les alt urgellenques han anat de menys a més. A la primera meitat imprecisions del conjunt alt urgellenc i poc control del rebot. Pel que al primer quart les locals guanyaven de 10 punts, una diferència que s'ampliava als 16 punts al descans.

A la tornada dels vestidors, el Cadí ha augmentat la intensitat en el joc. Ha millorat en defensa i ha retallat distància al marcador. El tercer parcial se l’han endut les visitants, fet que afrontaven els últims 10 minuts amb una lleugera sensació de remuntada.

Pel que fa a anotació, aportació repartida de les urgellenques: Dani Williams ha registrat onze punts, i amb 10 punts, Ariadna Pujol i Serena Geldof .
El Cadí La Seu ha comptat amb l'absència de la pivot Quinn Dornsatuder. La canadenca ja no va disputar els dos últims partits de pretemporada per uns problemes físics. Una baixa que s'afegeix a la de la base Yurena Díaz, que encara la recta final de la seva recuperació.
Com a mesura de prevenció de la Covid-19, en aquesta segona jornada de lliga, s'han ajornat dos partits els que enfrontaven per una banda, Campus Promete i Perfumerías Avenida, i per altra, La Laguna Tenerife i Casademont Saragossa.
Pel que fa al matx posposat de les urgellenques corresponen a la primera ajornada de lliga contra el Saragossa, encara no s'ha fixat data.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU