L’Ajuntament de La Pobla de Segur ha decidit invertir l’import que ha rebut de la taxa turística, concretament 6.397,30 euros, en un concurs a través d’Instagram on sorteja 25 estades de cap de setmana per gaudir del municipi. El concurs té la finalitat de donar a conèixer la Pobla i el seu entorn al mateix temps que reforçar la campanya de turisme de tardor-hivern i afavorir el consum local.

El lema del concurs és ‘Regala’t Pobla!’ i per participar-hi només cal fer-se seguidor del compte d’Instagram del consistori, posar m’agrada a la publicació, fer un comentari sobre les raons per les quals es vol visitar la Pobla i etiquetar dues persones més.
El sorteig està obert fins el dia 30 de setembre i de moment ja compta amb una gran participació. Els 25 guanyadors podran realitzar les seves estades fins a final d’any.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR TURISME LA POBLA DE SEGUR