L’edició número trenta-u de la Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà amb un format totalment virtual. L'actual incertesa sobre l'evolució de la covid-19 ha portat als organiyzadors a definir una única jornada de debat a través de les plataformes digitals. Es farà el dijous 29 d’octubre, de les 4 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. Serà la primera vegada a la història d'aquest esdeveniment que no s'hi fa cap activitat presencial. El lema de les ponències i taules rodones d'enguany serà 'Reiniciem l’economia'.

El juny del 1990 va néixer l’esdeveniment per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans, per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic i empresarial de la demarcació. Els primers anys es va celebrar a Rialp i des del 2004 es duu a terme a la Seu d’Urgell.

Estava previst que la Trobada Empresarial al Pirineu es dugés a terme els dies 11 i 12 de juny en format presencial a la capital alt urgellenca. La pandèmia ja va obligar inicialment a ajornar-la a la tardor i finalment s'ha descartat la presencialitat.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL