Els vigents campions de lliga tornen als partits una setmana després d'aixecar la copa a la pista del Txuri Urdin. La nova temporada arrenca dissabte a casa del Jaca, en el que serà la primera jornada de la lliga 2020-2021.

Els aragonesos han patit alguna baixa significativa, com la de Gastón González que ha marxat al Barça o Jaime Capillas que ho ha fet al Toulouse Blagnac, però recuperen a Iván Roy i Alejandro Carbonell, a més han fitxat el porter internacional espanyol Raúl Barbo. Un conjunt vermell que de la mà del seu preparador Zemchenko sempre és incòmode i acostuma a plantejar molts problemes als rivals, adaptant-se a ells i explotant al màxim els recursos dels que disposa el seu equip.
Els de Barnola i Hilario buscaran començar bé la competició. Els rivals lluitaran per guanyar el campió de lliga i el Puigcerdà haurà de saber gestionar el favoritisme en totes les pistes en les que surti a jugar aquesta temporada.
Ple que fa a l'equip sènior femení, dissabte encara el segon partit, aquest cop a casa de les actuals subcampiones de la competició, les noies de Valdemoro. Un dels desplaçaments més difícils de la lliga per un grup que va deixar molt bones sensacions en el debut.