El Cadí la Seu debutarà a la lliga femenina Endesa aquest dissabte a les 8 del vespre. L'estrena no serà a casa davant l'afició, sinó a Vitòria a la pista de l'Araski. Les alt urgellenques afronten amb ambició el partit per encetar ara sí la temporada.

El tècnic del Cadí la Seu, Bernat Canut, no es refia de l'Araski. Tot i que el conjunt basc ha començat la lliga encaixant una derrota contra el Càceres.

Els dos equips presenten certes similituds. L'estil de joc, el perfil jove de les jugadores i el bloc compacte de basquetbolistes nacionals.

Cal dir que la lliga ha remodelat el calendari després de l’arrancada de la competició. El canvi comporta que algunes jornades es disputaran entre setmana. Encara que els pròxims partits del Cadí com a local seguiran jugant-se els dissabtes. Aquesta modificació arriba després de l'ajornament de l’Eurolliga femenina. També de l’endarreriment de l'EuroCup Women, on participaran les urgellenques per segon any consecutiu.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU