Per segona vegada, l’empresa familiar Cal Tomàs de la Pobla de Segur, dedicada a la producció agroalimentària de productes càrnics, ha estat guardonada als premis del club gastronòmic Great Taste. D’entre els més de 12,700 productes jutjats de 106 països diferents, les Minisecallonetes del Pirineu i l’Hamburguesa ecològica han estat premiades.

Aquest premi els suposa un reconeixement mundial del seu producte, ja que els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel•lència, distintiu que Great Taste proveeix i que té validesa per a tres anys.

Cal Tomàs és una empresa familiar que fa quatre generacions que es dedica a la ramaderia i a l’elaboració d’embotits de porc. Actualment a banda de venda directa a la seva carnisseria també treballa amb restauració i xarcuteries.

Parlen al vídeo: LAURA GORDÓ, CAL TOMÀS