El risc de rebrot a Cerdanya ha baixat lleugerament en les darreres hores, tot i que continua sent molt alt. Si bé aquest dimecres es situava en 2000, aquest dijous el risc és de 1994. És un descens tímid però que trenca la tendència a l'alça de les darreres setmanes. Pel que fa a l'Rt, és ara mateix de 2,11 quan fa 24h era de 2,17. El desitjable és que no superi 1.

Des de la Fundació Hospital de Puigcerdà han explicat que l'augment de positius a Cerdanya afecta tots els municipis, però que es nota especialment en aquells amb més població com és el cas de Puigcerdà. Consideren que la situació és 'preocupant' però creuen que si es respecten recomanacions que s'han fet es pot controlar en els propers dies.

Segons dades facilitades per l'Hospital de Cerdanya, aquest dijous hi ha 6 pacients amb covid-19 ingressats a planta i un cas pendent de diagnòstic. El total de casos positius acumulats des de l'inici de la crisi sanitària és de 347.

Parlen al vídeo: DAVID FERNÀNDEZ, GERENT FUNDACIÓ HOSPITAL PUIGCERDÀ