El festival d’itineraris d’art i pensament Errant segueix omplint aquests dies diferents espais de l’Alta Ribagorça. Les esglésies romàniques de la Vall de Boí en són un exemple. Des de diumenge Sant Feliu de Barruera, Santa Eulàlia d’Erill la Vall i Sant Joan de Boí acullen obres artístiques contemporànies de diferents autors amb el temple romànic com a escenari.

També l’església vella del Pont de Suert acull aquests dies una exposició, igual que la plaça Mercadal. I des del Pont de Suert es veu com una oportunitat de tornar a gaudir de la cultura després de mesos on s’ha vist tot aturat per la pandèmia.

A banda de les mostres, el cap de setmana, igual que l’anterior, es faran diferents activitats, com performances a Vilaller, xerrades i itineraris que mesclaran art i territori.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ - JOSE ANTONIO TROGUET, ALCALDE DEL PONT DE SUERT