Recaptats 1.500 euros en la subhasta dels dibuixos que l'artista urgellenc Perico Pastor va regalar a la seva ciutat natal durant el confinament. El fil conductor de la col·lecció són activitats quotidianes a la llar.

Pastor va rebre l’encarrec de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per reforçar el missatge: queda't a casa. Els originals es van publicar al mes de març a través de les xarxes socials.

De la quinzena de dibuixos, se n'han adjudicat 10. El preu de sortida de cada obra era de 100 euros. Els diners recaptats van destinats a parts iguals a la Fundació Sant Hospital i la residència de la Llar de Sant Josep, dues entitats de la capital alt urgellenca.
Prèviament, el pintor ja havia posat en marxa un altre treball artístic de prop de 200 originals com a agraïment a les persones que van treballar a primera línia contra la Covid-19. De moment, ha recaptat més de 8.500 euros i es donaran a hospitals catalans.

Parlen al vídeo: PERICO PASTOR, ARTISTA