En el ple del consell comarcal del Pallars Jussà celebrat aquest dimarts a la tarda s’ha renovat per un any el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de la Torre de Capdella i el consell comarcal per la prestació del servei de menjador escolar. Unes beques que venen de Diputació i que just en aquest municipi hi ha una especificitat pels territoris on presta servei i que actualment s’està resolent amb intervenció de Diputació per desencallar la situació.

D’altra banda, en l’apartat de mocions 16 consellers han recolzat la moció aprovada a l’ajuntament de Tremp de rebuig a la sentència del tribunal que limita l’exposició de banderes LGBTIQ+ en edificis públics. Mentre que s’ha aprovat per unanimitat la moció presentada per Candidatura de Progrés per a que l’edifici CITA sigui la seu de l’Agència Catalana de la Natura.

Precisament el govern de la Generalitat ha respòs al consell comarcal que es tindrà en compte l’oferta d’acollir la seu de l’Agència.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JAUME CATALAN, PORTAVEU CANDIDATURA DE PROGRÉS - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ