El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha anunciat a peu d’obres que els treballs per a reparar i millorar el tram de la C-13, entre Rialp i Llavorsí, afectat pel despreniment d’un bloc de grans dimensions l’hivern passat estan ultimant els últims detalls i finalitzaran aquest mes.

L’obra ha comptat amb un pressupost d’1,7 milions d’euros i les actuacions abasten un tram de 100 metres. S’ha instal·lat xarxes i ancoratges per estabilitzar els blocs solts i el talús afectat i s’han col·locat 120 metres de barrera dinàmica.

Aquesta via és la comunicació amb el nord de la comarca del Pallars Sobirà i una entrada a la Vall d’Aran. I des del territori sempre s’ha reivindicat la necessitat que sigui una via segura.

Parlen al vídeo: ISIDRE GAVÍN, SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT