Compromís X La Seu ha proposat que els bars i restaurants de la capital alturgellenca no hagin de pagar la taxa de terrassa el que queda d'any. El grup municipal addueix que la restauració és un dels sectors econòmics més afectats durant la pandèmia de la COVID-19. Propietaris de bars i restaurants han vist reduïts els seus ingressos amb el tancament durant l'estat d'alarma i la posterior restricció de l'aforament.

El grup de l'oposició ha traslladat la demanda a l'equip de govern. Junts i Esquerra s'han compromès a estudiar la proposta.

Els tres principals partits del consistori alt urgellenc van impulsar un pla d'ajudes per valor 1,1 milions d'euros per fer front a la crisi econòmica derivada de la covid-19. Una de les mesures aprovades va adreçada al sector de la restauració.

Compromís considera que l’ajuntament pot donar un cop de mà el sector de la restauració amb partides pressupostàries destinades a empresaris i autònoms que, segons diu, "han sobrat".

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, REGIDOR DE COMPROMÍSXLASEU - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL