Les segones Jornades d'Investigació artística en música dels Pirineus, que s'havien de celebrar el passat mes d'abril, han tingut lloc finalment aquest dissabte i diumenge. S'han hagut d'adaptar a la situació actual i per això només dos concerts comentats s'han fet de manera presencial al museu Cerdà de Puigcerdà, mentre que la resta els han ofert els seus intèrprets per videoconferència des dels seus respectius països. Hi han participat un total de 9 músics, que han donat a conèixer les seves investigacions musicals.

El concert inaugural ha anat a càrrec del pianista Luca Chiantore, qui ha exposat el seu treball 'Beethoven & Montgeroult: La revolució dels sentits'.

Les dues primeres edicions d'aquestes Jornades d'Investigació artística en música dels Pirineus s'han celebrat a Puigcerdà tot i que des de l'organització esperen poder visitar altres seus en properes edicions i, també, tornar al format presencial.

Parlen al vídeo: LAIA MARTÍN, ORGANITZADORA - LUCA CHIANTORE, PIANISTA