Artistes contemporanis i la seva obra omplen aquests dies l’Alta Ribagorça i es barregen i complementen amb el patrimoni de la zona. Divendres al vespre a Vilaller, l'exposició col·lectiva ‘Dones. Retòriques de poder i utopies del desig’ va donar el tret al festival Errant. Una iniciativa impulsada per l’Institut d’estudis Ilerdencs que vol fer arribar l’art més transgressor a tot el territori.

Precisament l’Alta Ribagorça es va sumar a la iniciativa de seguida, ja que ho considera una oportunitat de difusió del propi patrimoni però també de fer arribar disciplines que costa trobar fora de zones urbanes.

La idea és que el festival se celebri cada any en una comarca diferent de la demarcació de Lleida. Durant aquests dies i fins diumenge itineraris artístics, exposicions i activitats diverses en locals, esglésies i places de diferents pobles de la comarca.

Parlen al vídeo: JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA - MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA