Aquest cap de setmana s'ha estrenat l'obra Cyrano de Bergerac. La funció, formava part de la programació de la festa major de la Seu d'Urgell, que es va cancel•lar per la situació sanitària. Aquest espectacle és la primera activitat que es reprograma. I el consistori treballa perquè aquest 2020 es puguin dur a terme altres activitats previstes inicialment per la festa major. L'obra és una adaptació coral del clàssic d'Edmund Rostand.

En el marc de la proposta 'Clàssics al Parc', l'espai escollit per representar l'obra és el parc del Valira, i va a càrrec de l'escola de teatre de la Seu d'Urgell que ha impulsat Pirineus Creatius.

Es pot gaudir de la funció també el cap de setmana que ve, amb tres dies de sessions: divendres i dissabte a les 8 del vespre i diumenge a dos quarts de dotze del matí.

Parlen al vídeo: ALBA TOMÀS, ACTRIU - ALEIX GODINYO, ACTOR