El risc de rebrot de la covid-19 a Cerdanya i sobretot a Puigcerdà segueix disparat. A nivell comarcal, el risc de rebrot és de 1952 i la taxa de reproducció de la malaltia 2,08. Per tant, Cerdanya és ara mateix la comarca de Catalunya amb més risc de rebrot del virus. Pel que fa al municipi de Puigcerdà, el risc de rebrot s'enfila ja a 4517, mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és de 2.83, quan el desitjable és que no superi 1. 

De moment el nombre d'ingressats a l'hospital de Cerdanya segueix força estable. Aquest dilluns hi ha cinc pacients positius ingressats a planta i un cas més pendent de diagnòstic. Des de l'inici de la pandèmia, al centre sanitari s’han detectat 146 positius, dels quals 62 han estat ingressat a en aquest hospital mentre que 13 pacients s'han traslladat a altres centres sanitaris. El nombre de casos acumulats a nivell global s'eleva ja a 340, 46 més que divendres passat.

Pel que fa als resultats dels dos dies de cribratges massius que es van du a terme a Puigcerdà, es van detectar 44 casos positius de coronavirus de les 1197 proves que es van fer, el que representa un 3,7%.

Per mirar de frenar els contagis, segueixen en vigor les restriccions imposades de la setmana passada, com ara el tancament dels parcs infantils tant de Puigcerdà com de la resta de la comarca, a més de la prohibició de les visites tant a la residència sociosanitària com a l'hospital transfronterer. A més, també s'ha limitat l'aforament de les terrasses al 50%.