L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà s'ha proclamat aquest dissabte campió de la lliga 2019-2020. Un títol que feia 12 anys que es resistia i que, aquesta vegada sí, es queda a casa. Després de guanyar el Txuri Urdin davant la seva afició, l'equip de Barnola i Hilario va jugar dissabte un segon partit de la final ajustat, on els bascos no van deixar de lluitar en cap moment. Els grocs i negres, però, van saber estar per sobre en el marcador, que va acabar en 4-6 i, per tant, no hi va haver necessitat de disputar diumenge el tercer partit de desempat.

Amb aquest ja són sis els títols de lliga que ha guanyat el CG Puigcerdà al llarg dels seus 62 anys d'història. Culmina així una temporada que s’ha hagut d’acabar mig any més tard a causa de la pandèmia de la covid-19.
Veïns i veïnes de Puigcerdà han volgut rebre l'equip en la seva arribada a casa. Després de la rebuda institucional a l'ajuntament, limitada a deu persones, ha tingut lloc una rua de vehicles, encapçalada pels jugadors.
L'equip tindrà poc temps per a celebracions i per descansar, ja que dimarts tornen els entrenaments per preparar el primer partit de la temporada, que serà dissabte a casa del Jaca.

D’altra banda l’equip femení del Puigcerdà va guanyar amb contundència al Granada Grizzlies per 11 a 1 en el primer partit de lliga.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR EQUIP SÈNIOR CG PUIGCERDÀ