El debut a la lliga del Cadí la Seu haurà d'esperar. El primer partit de la competició regular de les alt urgellenques contra el Saragossa s'ha ajornat per la detecció de positius per Covid-19 al conjunt aragonès. En la primera jornada de lliga s'han posposat tres partits per manca de garanties sanitàries" i per l'"heterogeneïtat" dels resultats de les proves PCR segons ha informat la Federació Espanyola de Bàsquet.

A més, el tècnic del Cadí la Seu, Bernat Canut, assenyala que l'ajornament dels partits pot desvirtuar la competició. També, alerta del risc de lesions que poden patir les jugadores després de l'aïllament.

La federació fixarà una nova data per disputar els partits ajornats en funció de la situació sanitària. Mentrestant el conjunt alt urgellenc ja pensa en el pròxim partit. Serà a la pista de l'Araski aquest dissabte. Sempre que ho autoritzin els resultats de les proves PRC.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU