Prorrogat fins al 30 de novembre el termini per usar les targetes moneder adreçades a veïns i veïnes afectats per atur o ERTO a causa del confinament per la COVD-19. El ple de l'ajuntament de la Seu d'Urgell celebrat aquest dilluns ha aprovat de forma unànime la modificació puntual de les bases per prolongar un mes aquesta ajuda.

La targeta moneder és una de les mesures que ha tirat endavant el consistori alt urgellenc per revitalitzar el comerç de la ciutat, després del confinament. Amb aquesta mateixa finalitat, hi ha tres línies de subvencions a empreses i autònoms afectats per l'estat d'alarma. La tinent d'alcalde de desenvolupament local ha explicat que les peticions de subvenció s'estan tramitant i que confien tenir-les resoltes pròximament.
Val a dir que el consistori alt urgellenc va aprovar al mes de maig un paquet especial d'ajuts d1,1 milions d'euros per fer front a l'impacte econòmic causat pel confinament.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE DE DESENVOLUPAMENT LOCAL