El projecte de l’obra del nou camp de futbol de la Pobla de Segur es troba en exposició pública i ara el consistori està buscant finançament perquè pugui ser una realitat el més aviat possible.

El pressupost del camp de futbol ronda el milió dos-cents mil euros, ja que s’ha de fer tot de nou. Fet que suposa el condicionament del terreny i la posterior construcció del camp de gespa artificial amb les corresponents graderies i zona d’escalfament a la vora. Però també s’aprofitarà l’edifici de serveis actual.

Actualment, i mentre el camp no sigui una realitat, els equips de futbol de la Pobla entrenaran al camp Cruyff, a l’antic camp de futbol adaptat per futbol 7, al pavelló municipal i han arribat a un acord amb l’ajuntament de Tremp per utilitzar també la seva instal·lació.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR