Amb un balanç de 3 victòries i dues derrotes el Cadí La Seu ha tancat la pretemporada. L’equip alt urgellenc s'estrena a la Lliga Femenina Endesa aquest dissabte contra el Casademont Saragossa. Aquest divendres en el marc del media day, jugadores i cos tècnic han explicat com afronten la temporada.

Catalanes i aragoneses s'han enfrontat dues vegades a la pretemporada, i el resultat ha estat una victòria per cada equip.

El debut a la lliga també ve acompanyat del retorn dels aficionats a la graderia, amb un aforament del 40%.

Abans de sortir al parquet, caldrà el veredicte de les proves PCR. Aquest divendres s’han ajornat dos partits corresponents a la primera jornada de lliga perquè jugadores de l'Araski i Quesos El Pastor han donat positiu per covid-19.

Parlen al vídeo: GALA MESTRES, JUGADORA CADÍ LA SEU - BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - ARIADNA PUJOL, JUGADORA CADÍ LA SEU