Dos grups de les escoles Alfons I i Llums del Nord de Puigcerdà han estat confinats per un positiu de Covid-19 a l'aula. En en cas de l'Alfons I, es tracta d'un grup de sisè de Primària que, tot just començar el curs, va quedar confinat pel positiu d'un professor. Aquest divendres s'hi ha afegit aquest nou grup de l'escola Llums del Nord. Així, doncs, en els dos casos els alumnes hauran de seguir la formació des de casa per respectar la quarantena.

Un total de 51 centres educatius de Catalunya tenen en conjunt 67 grups confinats després d’haver-se detectat positius de coronavirus entre els seus integrants, segons les dades del  Departament  d’Educació. A l'àmbit de l'Alt Pirineu, de moment només hi ha aquests dos centres de Puigcerdà amb grups confinats.

Pel que fa a la situació sanitària, Cerdanya continua sent la comarca pirinenca amb més risc de rebrots. La comarca ha passat en les darreres hores d'un risc de 860,56 a un de 1.156. A partir de 100 ja es considera alt.

Segons dades facilitades per l'Hospital de Cerdanya, aquest divendres hi ha 4 pacients ingressats amb covid-19 i 3 possibles casos més pendents de diagnòstic. La xifra total d'afectats des de l'inici de la pandèmia es situa en 294, 79 més que fa 48h.