Cancel·lada la prova de la copa del món de descens que s'havia de disputar enguany a la Seu d'Urgell. Estava previst que la competició es dugués a terme del 23 al 25 d'octubre, abans però s'havia ajornat un parell de vegades a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Finalment, la prova ha caigut del calendari.

A diferència de la modalitat d'eslàlom, la de descens esprint no és una prova olímpica, pel que la repercussió és inferior. Per això, que la ciutat no aculli la competició ha estat un mal menor en comparació si s'hagués suspès la d'eslàlom.

Està previst que el Parc del Segre de la Seu d'Urgell sigui escenari de la copa del món d'eslàlom l'any 2021. Un any en què també es disputaran els jocs olímpics ajornats enguany per la Covid-19. La cita a la seu d'Urgell serà prèvia als jocs de Tòquio.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL