Aquest divendres al vespre Vilaller donarà el tret de sortida al festival Errant. Una nova proposta cultural que engloba l’art contemporani amb patrimoni paisatgístic, arquitectònic, històric i industrial, en aquesta edició de l’Alta Ribagorça. El festival itinerarà per diferents pobles de la zona del 18 al 27 de setembre.

Per assistir als diferents actes programats, que són gratuïts, s’ha de fer inscripció prèvia. En aquesta iniciativa s’acosta l’art contemporani a la comarca, però al mateix temps es mostra la riquesa patrimonial i artística d’aquest territori als artistes.

Les esglésies de la comarca, les places i els carrers seran protagonistes d’aquest festival conjuntament amb la trentena d’artistes presents a la mostra.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA