Aquest curs escolar, les normatives per Covid-19 no han estat la única novetat per a l’escola municipal de música de Tremp. Precisament a causa de les noves normatives, l’escola ha canviat d’espai i ja es troba ubicada al centre cívic Tarraquet. Malgrat faltar alguns ajustaments com ara l’aïllament acústic en algunes aules i acabar d’arreglar altres espais, el curs ha pogut començar amb normalitat i amb les normes estipulades.

S’han marcat 2 entrades a l’edifici i pel que fa a les classes de conjunts instrumentals començaran a l’octubre per deixar marge a l’adaptació a les noves normes. Però també ha estat tot un repte de cara a fer grups estables per la tipologia de formació.

I pel que fa al material, no se’ls permet que els alumnes el deixin al centre.
A més, l’escola ha preparat tot el necessari per poder desenvolupar docència de forma virtual en cas que fos necessari.

Parlen al vídeo: PATRÍCIA ESPANYOL, DIRECTORA ESCOLA DE MÚSICA DE TREMP - LLUÍS ROY,CAP D’ESTUDIS ESCOLA DE MÚSICA DE TREMP