L’escola municipal de música de la Seu d’Urgell ha encetat l’activitat lectiva aquesta setmana, paral·lelament a l’inici del curs escolar. El centre ha adoptat estrictes mesures de prevenció de la Covid-19, a fi que la melodia segueixi sonant.

La mascareta és obligatòria en totes les classes, exceptuant les de cant i instrument individuals. En aquestes aules, s’han col·locat unes mampares de metacrilat. Entre classe i classe es ventilen els 10 minuts. Així mateix, s’han habilitat cinc punts d’higiene, amb diferents productes depenent del material a desinfectar.

La pandèmia de la Covid-19 ha alterat també en el període de matriculació, pel que les persones interessades encara poden inscriure’s en aquest curs 2020-2021.

Aquest centre, que depèn del Departament d’Educació, ha notat una davallada d’alumnes, entre les possibles causes: la por al contagi i la reducció d’ingressos de les famílies.

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTORA ESCOLA DE MÚSICA