La capital alt urgellenca celebrarà enguany la festa de la gent gran amb activitats de petit format, i aforament limitat. I també amb les mesures d'higiene i seguretat per evitar contagis de la covid-19. Amb el lema Més que mai, celebrem la vida, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha programat catorze activitats.

Les propostes lúdiques i culturals tindran lloc del 28 de setembre al 4 d'octubre. El dia central de la celebració és el dijous 1 d'octubre, dia mundial de la gent gran.

Per assistir a qualsevol de les activitats caldrà fer una reserva prèvia a partir d'aquest dimecres, 16 de setembre, i fins al pròxim dia 25. L'esdeveniment està organitzat per la regidoria de la gent gran de l'ajuntament alt urgellenc i amb la col•laboració d'entitats del territori.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES