Com a mesura de prevenció del contagi i la propagació del COVID-19, enguany la Pobleta de Bellveí no celebrarà la seva tradicional fira ramadera. Un esdeveniment molt arrelat a la comarca i que cada any gaudeix de gran participació tant d’explotacions de bestiar com de visitants. Tot i així l’Ajuntament de la Torre de Capdella i la comissió Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí- la Vall Fosca no volen deixar de celebrar d’alguna manera els dies de fira. En aquest sentit han convocat un concurs de decoració de balcons i façanes del poble amb motius firals. D’aquesta manera el poble quedarà guarnit del 3 al 6 d’octubre, dies que s’hauria de celebrar la fira. El concurs tindrà 3 premis consistents en vals per diferents imports que s’hauran de gastar als establiments del municipi. I el termini per inscriure’s al concurs és el 30 de setembre.