L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat retirar els honors a Joan Carles I. Junts per La Seu i Esquerra han presentat al ple la moció que també contempla la reprovació de l'actuació del govern espanyol en la fugida del rei emèrit.

Així mateix, s'ha acordat instar a l'Estat a investigar la corrupció de la monarquia. La CUP ha donat suport a la moció, i Compromís per la Seu s'ha abstingut. Aquest punt de l’ordre del dia ha generat una picabaralla entre els grups de l'oposició.

Compromís també ha qüestionat si debat de la monarquia és un assumpte que s'ha d'abordar a la sessió plenària de la capital alt urgellenca.

El ple ordinari del mes de setembre s’ha celebrat aquest dilluns al vespre de manera telemàtica.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - BERNAT LAVAQUIOL, REGIDOR CUP SEU D'URGELL - ÒSCAR ORDEIG, REGIDOR COMPROMÍSXLASEU