El parc d’aventura que aquest estiu es va posar en marxa a Barruera, a la Vall de Boí, ha estat un èxit. Al llarg d’aquests mesos cada dia s’ha pogut veure famílies a la zona jugant amb la tirolina i les altres instal·lacions i el consistori remarca que la valoració que n’han fet tant visitants com veïns i veïnes ha estat molt bona.

Aquesta instal·lació lúdico-esportiva ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Buff mountain festival i l’Obra social de la Caixa, ja que part de les inscripcions d’una de les curses s’ha destinat a la construcció del parc.

Al passeig del Riu doncs s’hi concentren àrees d’esbarjo per infants fins a 3 anys, una altra de 3 a 12 anys, una àrea de gimnàstica per a la gent gran i una de general per a tots els públics.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ