Aquesta setmana han entrat en vigor les sancions econòmiques per incompliment de l’ordenança de circulació a la Pobla de Segur. L’ordenança es va aprovar el passat mes de maig amb la idea de garantir la seguretat i l’ús de la via pública. Fins ara la policia local ha estat lliurant avisos notificant l’incompliment, però a partir d’ara ja s’imposarà la multa corresponent que va dels 80 als 6000 euros.

Es tracta d’una ordenança tipus de la Diputació de Lleida i les sancions es podran pagar amb una reducció del 50% si es paguen dins del termini de vint dies naturals. També dins d’aquest termini hi ha l’opció de recórrer la multa a l’Ajuntament. La regulació afecta a la circulació de vehicles, als vianants i a altres mitjans de transport per les vies urbanes.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE LA POBLA DE SEGUR